Extreme Makeover: Mind Express Edition 5

16/11/2020 - 13:15

Jabbla, wereldspeler op vlak van communicatiehulpmiddelen voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken, heeft net een complete update uitgebracht van zijn communicatiesoftware Mind Express. Mind Express onderging een ware metamorfose met een intuïtiever design en extra functionaliteit. DocWriter houdt gelijke tred en releaset meteen de responsieve webhelp en handleiding.

Als communicatiespecialist kent Jabbla de voordelen van een feilloze interactieve webhelp en handleiding als geen ander. De vroege betrokkenheid van hun vertrouwde partner voor handleidingen en online ondersteuning, DocWriter, maakte het mogelijk de handleiding en webhelp samen te releasen met de software zelf. Dit bespaart van bij het begin supportkosten, verhoogt de tevredenheid van de klant en speelt een significante rol in het afleveren van een consistente en gestroomlijnde user interface. Ook correcte vertalingen van de handleiding en webhelp worden mee gewaarborgd door DocWriter.

DocWriter is verheugd én trots Jabbla's slogan 'We all have a voice' mee te kunnen onderstrepen voor hun vele klanten wereldwijd.

Meer weten over Mind Express? Lees verder op https://www.jabbla.com/software/mind-express/

Wil je lagere supportkosten en meer klantentevredenheid, door een goede webhelp?

Contacteer DocWriter